8 maart 2018: In 7 stappen naar de Top

Donderdagavond 8 maart 2018

Annette Onrust:

Annette Onrust is een expert in het begeleiden van vrouwen op weg naar de top. Zij heeft als trainer en coach al veel vrouwen begeleid bij het waarmaken van hun ambities. Ze helpt graag om ieders talent ten volle tot ontwikkeling te brengen, omdat ze er van overtuigd is dat je met meer diversiteit in teams betere resultaten behaalt. Annette is auteur van het boek ‘Topvrouw in 7 stappen’ en oprichter van het netwerk RoundTable 4 Topvrouwen, een exclusief netwerk van topvrouwen uit verschillende organisaties.

Annette vertelt over haar eigen weg als ondernemer en welke keuzes zij heeft gemaakt, je hoort wat de belangrijkste redenen zijn waarom vrouwen hun carrière vroegtijdig in de wilgen hangen en je krijgt inzicht in de stappen die je moet nemen om je ambities wel waar te gaan maken.

 

 

Locatie Het Brinkhuis, Brink 29 in Laren
Aanvang 19.30 uur met koffie en iets lekkers
Start bijeenkomst 20.00 uur

Kosten voor de bijeenkomst, incl. een gezellig aangeklede borrel na de lezing en eventueel een pitch, bedragen € 22,75 per persoon (je ontvangt een factuur indien je de kosten wilt afschrijven). Graag contant betalen bij binnenkomst op de ochtend zelf.

Er is ook gelegenheid om in een elevator pitch van 2 minuten jouw “bedrijf”, cursus of boek aan de andere deelneemsters te presenteren. Laat vóór dinsdag 27 februari via de mail weten of jij daarvoor in aanmerking wilt komen. Er is gelegenheid voor maximaal 2 dames voor een pitch.

Als extraatje zal op deze Nationale Vrouwendag Ghislaine Van der Nat ons in ongeveer 10 minuten meenemen in haar wereld als stand-up komediante.

Aanmelden via: gooischevrouwenzaken@gmail.com of desireeniekus@kpnplanet.nl Kijk ook op Facebook of www.gooischevrouwenzaken.nl voor meer informatie. Wij verwachten weer veel leuke vrouwen te ontmoeten op: Donderdagavond 8 maart 2018.

Hartelijke groet!                                                                                                                                 Désirée Niekus en Susan Koet

Er is voldoende parkeergelegenheid in het centrum van het dorp (let op: blauwe zone, vergeet dus niet een blauwe parkeerkaart mee te nemen als u van plan bent in de middag te gaan winkelen).